Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ


Ενημέρωση από την ημέρα της Γενικής Απεργίας στις 1 Δεκέμβρη...
    
    Μετά την διαδήλωση των Συνδικάτων και του Ε.Κ.Θ. η Επιτροπή Αλληλεγγύης πραγματοποίησε πορεία μέχρι τα goodys Λ. Πύργου όπου παρέμεινε για να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα. Η εργοδοσία μόλις είδε τη μαζικότητα της διαμαρτυρίας άρχισε να κλειδώνει τις πόρτες του καταστήματος κλείνοντας και τους λιγοστούς πελάτες μέσα στο κατάστημα.





 Όταν σε κάποια στιγμή άνοιξαν την πόρτα για να φύγουν οι πελάτες, μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού και μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης ζήτησαν από την εργοδοσία να μπουν στο κατάστημα για να μοιράσουν προκηρύξεις για την Απεργία και να γίνει ενημέρωση στους εργαζόμενους. 

  
Η εργοδοσία αφού προηγούμενος έκαναν χειρονομίες μέσα από το κατάστημα χτύπησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδικάτου αλλά και Αλληλέγγυους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κατάστημα!!!!

Καταγγέλλουμε τους τραμπουκισμούς και την συμπεριφορά της εργοδοσίας όπως επίσης και την στάση της αστυνομίας και της ασφάλειας Θες/νικης η οποία δείχνοντας τρομερό ζήλο καλύπτει την εργοδοσία και κάνει εξακριβώσεις στοιχείων πριν και μετά τις κινητοποιήσεις στους αγωνιστές της Επιτροπής Αλληλεγγύης. 


 Αντί να συλλάβουν τους παράνομους εργοδότες και τους μπράβους τους οι οποίοι σπρώχνουν, βρίζουν και απειλούν ακόμα και μπροστά στα μάτια τους, κυνηγάνε απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους, συνδικαλιστές και αλληλέγγυους που συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.